Trygt og godt med ei tynn avis du kjenner inholdet av nesten før du har åpnet den

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevGod morgen til dere alle. Ja, i dag begynte hverdagsmorgenen ulik slik de har startet i mange år. Som vanlig opp av senga, naturen må kvitte seg med oppsamlet slagg i kroppen, håndvask, tannpuss (de få som er igjen etter tannlegenes herjinger), på med klær og sko for å gå ned etter avisa. Det var da jeg egentlig våknet. Postkassa var tom!!!

Men i he....te, Har noen rappa avisa mi? Men, nei, svaret var jo enkelt. Vi hadde sagt opp papirutgaven og valgt nettutgaven for halve prisen. Men hvorfor måtte dette starte i dag, på en fredag da det er så mye godt stoff å glede seg over?

Tomhendt og ribbet tuslet jeg opp igjen og satte på kaffen. Så der satt jeg da, med lap-toppen for å lese avisa, litt tafatt må jeg si.

Jeg får prøve dette ei uke, men jeg føler allerede nå på meg at dette savnet blir for stort, og at denne magre utgaven av ei "avis" de kaller Amta er på plass i postkassa igjen ganske snart.

Tilliten til de intetsigende, navlebeskuende forsidene om at en eller annen Nesodding eller Frogning hadde begått en verdensnyhet ingen andre kommer til å legge merke til enn oss abonnenter, eller side to der den store gleden over å ikke se min egen dødsannonse, lover nok en god dag er jo alltid der.

Som sagt, noe tryggt og godt med ei tynn avis du kjenner inholdet av nesten før du har åpnet den. Kaffen smaker best der jeg kan brette ut denne kjærkomne morgen vekkeren og gjøre unna alt det lokale stoffet, samt spørsmålene på siste side.

Så får jeg se om jeg orker ei hel uke med fravær av avisa mi i papir.

En riktig god morgen til dere alle.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags