Nytt rådhus? Er du seriøs, Slåke?

Av
DEL

InnsendtDet er rimelig forstemmende å se en oppglødd ordfører på forsiden av Amta 5. september fortelle om sin våte drøm om nytt rådhus på Dyrløkke, på grunn av en sak rådmannen har fremmet for de folkevalgte i møte onsdag denne uken. Der foreslås det å bevilge 1,5 millioner kroner til en såkalt konseptfase.

Dette presenteres bare noen få dager etter oppslaget om at maten til beboerne på Ullerud skal bli simplere og kjedeligere med mindre «fancy oster» og i alle fall ikke juice i glasset. Er det mulig?

Hvor ofte spiser dere snitter og kaker på rådhuset? Oftere enn runde tall i alle fall. Men det er jo ikke så merkelig, har jo hatt skikkelig mange suksesser å feire de siste årene, i alle fall når det gjelder nybygg o.l.

At det jobber 200 personer på dagens rådhus får så være, og at det til tider er «få parkeringsplasser» er vel bl.a. fordi de som jobber der ikke er så begeistret for offentlig transport?

Å skylde på at det blir enda trangere på parkeringen når eller om Bølgen åpner er et tåpelig argument, dere regnet vel med at det skulle komme noen kjørende for å bruke badet når det ble planlagt?

Etter alle fadesene de siste årene med Smia, Bølgen, Kopås osv. er det kanskje bedre å sette på spareblusset og ikke være så stormannsgal. Sett tæring etter næring (slik dere ber våre gamle gjøre) og bruk det huset dere har.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags