Beatleskoret i Drøbak ønsker velkommen til nyttårsfest i SMIA

2 stk Adrian i duett.

2 stk Adrian i duett. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtFørstkommende lørdag blir det musikalsk festfyrverkeri i Smia. Koret får storfint besøk av Benedicte Adrian som skal være med, både som gjestesolist og med egne låter.

2019 er godt i gang og førstkommende lørdag ønsker Beatleskoret velkommen til konsert under ledelse av dirigent Alexander Adrian. Koret har invitert flere gjester til festen. Benedicte Adrian er med og elever fra Vokal- og musikallinjen på Follo Folkehøgskole bidrar også til flott feststemning denne lørdagsettermiddagen. Koret får musikalsk støtte fra korets husband; Olavs menn – under ledelse av Olav Nordsjø Lund.

Sist lørdag var alle deltagerne samlet til felles øvelse – og alle involverte gleder seg til å fremføre et spennende program hvor musikk fra bl.a. Beatles, Queen og Abba blir presentert. «Her blir det garantert masse rytme, glede og energi «sier en forventningsfull og spent korleder.

«Vi håper jo å fylle SMIA denne lørdagsettermiddagen. Vi er kjempestolte over å ha Benedicte med på laget, og det er også stor stas å ha med mange talentfulle ungdommer fra Follo folkehøgskole» avslutter lederen Liv Østli med et smil.

Liv Østli

Leder i Beatleskoret

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags