Suksessfullt julemarked på Hellviktangen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Julemarkedet åpnet torsdag den 14 desember og vært suksessfullt siden!

DEL

Innsendt – Hvordan har julemarkedet vært i år, Kari?

– Dette er det niende året jeg holder julemarkedet på Hellviktangen og folk har vært nysgjerrige på årets utvalg. I år holder markedet en eksepsjonell høy kvalitet, med mange flotte julegaver og velvære artikler til å pleie kropp og sjel i den hektiske mørketiden. Vi har merket at de som kommer på julemarkedet år etter år er opptatt av kvaliteten fremfor kvantiteten på varene, at varene er lokale og ikke minst stemningen her nede på Hellviktangen. Torsdag og fredag var godt besøkt, men ingenting slår lørdag og søndag med masse folk og god stemning, sier Kari Noreger. Folk har tatt seg tid til å gå rundt og titte på utvalget og velge ut sine gaver i rolig tempo. Det er litt av sjarmen med vårt julemarked og med Hellviktangen, en kan gå rundt og titte, gå ned og ta seg en kaffe, så handle det man skulle ønske for sine kjære og nære eller for seg selv, sier Noreger.

Den nokså nyåpnede plante-kaféen i 2 etasje på Hellviktangen med sin særegne og spennende utvalg selger unike varer du neppe får tak i de store kjedebutikkene. Kirsten Westergaard er en Blomsterdekoratør utdannet i København og ildsjelen bak plante-kaféen.

–  Mange kunder har gitt tilbakemelding på at de opplever butikken som inspirerende og meget kvalitetsorientert, legger restaurantsjefen Danielle Ingeborg Somer til mens hun velger ut sin egen jule-bukett.

– Hva satser du på i innspurten av markedet, Kirsten?

– Torsdag og fredag tar jeg inn spesielle snittblomster som vil være tilgjengelig for dem som ønsker å sette sammen en helt unik bukett til jul. Blant utvalget til det være flotte Anemoner i rødt eller hvitt, flotte store Amaryllis i snitt, Mimosa, Eucaliptus, Kongle-blomster og juleroser. Har du ikke krukke til disse? Så kan du velge blant mange flotte og unike design-krukker her hos meg. Plante-kaféen er dessuten et sted for inspirasjon, du kan ta med deg kaffe og kaker fra kaféen nede, og komme opp med avisen, eller bare komme opp for en liten inspirerende prat. Fredag vil jeg holde langåpent, for dem som vil kombinere middag i restauranten og rolig shopping, sier hun.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.