Nesodden Arbeiderpartis eksperiment Høyre er avsluttet

Av
DEL

InnsendtEksperimentet er avsluttet!

Høyre er i stuss over at Arbeiderpartiet ikke vil samarbeide med dem lenger. Det burde de ikke være. I fire år har vi måttet bruke mye energi og penger på å stagge Høyre. At dette også er en opplevelse i Høyre fikk vi klar beskjed om i et oppslag i Amta, da Elisabeth Beltsten gikk ut av Kommunestyret. Lettere å fremme Høyres politikk i Asker enn på Nesodden var overskriften da. Men Høyre har prøvd.

De ville at kjøkkenet på Nesoddtunet skulle ut på anbud, at maten ikke lenger skulle lages på Tunet og de eldre kjenne lukten av kjøttkaker. Mange husker nok denne saken. Så var det Eplehagen barnehage som de ville sette ut til privat drift. Da hadde vi mistet kontroll på byggeprosessen, og klimavalgene vi har tatt underveis kunne vi aldri ha stilt. Deretter ville Høyre ha økt egenbetaling fra alle i idretten. Det fikk de dessverre gjennomslag for, samtidig som de fikk kuttet inntektene til kommunen fra næringsskatten. Ikke så store penger for næringsbygg, men mer for barn og barnefamilier. I rettferdighetens navn var Tor Lindberg fra Høyre med på å snu etter at han og vår egen Roger Solied Johansen hadde snakket med NIF. Det viser imidlertid hvordan Høyre egentlig tenker og hvordan det ville gått om de styrte alene.

Tar vi med at de alltid vil si ja til utbygginger er bildet komplett. For som Erik Adland sier, vi trenger flere gode (les rike) innbyggere i kommunen.

Arbeiderpartiet er for boliger til vanlige folk og vi vil sette innbyggerne først. Vår politikk er en politikk for å bygge et trygt og godt samfunn for alle. Ikke bare de rike nye innbyggerne til Adland. De kan uansett betale kontingent i idrettslag eller kjøpe ekstra middag til sin gamle mor. Det samfunnet ønsker ikke vi, derfor har vi også takket farvel til eksperimentet Høyre. Det er de som vil ha en annen retning på utviklingen i samfunnet enn den vi har hatt til nå.

Vi skal samarbeide med SV. De har hatt ordfører på Nesodden før. Vi skal samarbeide med MDG. Raymond styrer sammen med dem i Oslo, han sier det går veldig fint. Vi har også samarbeidet med MDG her de siste fire årene.  Høyres skremsels propaganda minner meg om da de sa at Kristin Halvorsen ikke kunne være finansminister og så styrte hun Norge trygt gjennom finanskrisen. Det man bør være obs på er Høyres venner. Mange sa at det ville bli kaos med FrP i regjering, den påstanden er nokså nær sannheten.
Godt valg!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags