Rådyr container stjal av overskuddet

Tatt vekk fra loppemarkedet: Harry Lian (f.v.), Helge Moen og Leiv Magne Svedjarn viser fram kofferten som nå sendes til auksjon i Oslo. (Foto: Ole Jonny Johansen)

Tatt vekk fra loppemarkedet: Harry Lian (f.v.), Helge Moen og Leiv Magne Svedjarn viser fram kofferten som nå sendes til auksjon i Oslo. (Foto: Ole Jonny Johansen)

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Loppemarkedet på Heer i Drøbak er unnagjort, og selv om pengene rant inn i kassene kom det inn mindre enn forventet.

– Ja, det stemmer, sier Mette Knoop, som forklarer nærmere:

– Vi måtte leie en stor container til 12.000 kroner for å få samlet sammen de loppene som ble til overs. En slik utgift ødelegger en god del for overskuddet vårt, sier Mette Knoop.

Les også:Loppemarkedsjokk

113.800 kroner

Men selv om utgiftene for å leie konteineren ble stor, satte likevel arrangørene av loppemarkedet igjen med et pent overskudd på til sammen 113.800 kroner.

Umiddelbart etter at loppemarkedet på Heer grendehus var slutt, dukket Estlandsaksjonen opp. De tok med seg blant annet leker, sko, møbler og klar som ikke ble solgt på loppemarkedet

Kofferten til Oslo

Amta har tidligere omtalt en mystisk koffert som dukket opp forut for loppemarkedet.

Da kofferten ble åpnet fant man mange gamle Aftenposten-aviser fra tiden da krigen begynte å gå mot sin slutt.

Loppemarked-arrangørene valgte å ta kofferten vekk fra selve loppemarkedet på Heer for i stedet sende det til et auksjonssted i Oslo.

Kofferten er foreløpig ikke forsøkt auksjonert bort, men arrangøren av loppemarkedet, Heer aktivitetsklubb og Heer grendehus, håper å kunne innkassere en god slump med penger når kofferten går under hammeren.

Artikkeltags