Dette blir Nesoddenjenta sin sjette sesong i Aker HK.

– Akkurat nå spiller jeg i Aker, og jeg går inn i min sjette sesong i denne drakta. Før dette spilte jeg en sesong i Kjelsås etter å ha startet håndballkarrieren på Nesodden. Jeg trives godt i Aker, og det er derfor jeg valgte å signere for enda ett år tidligere i vår, forteller Marielle Nordvang.

I Aker HK finner man bare motiverte og ivrige håndballjenter.

– Aker består av en utrolig fin spillergruppe med mange motiverte og ivrige jenter som ofrer mye for håndballen. I tillegg er det sosiale veldig bra. Jeg syntes trenerteamet er veldig bra, og tror jeg kan fortsette å utvikle meg som spiller i denne klubben, sier hun.

Marielle forteller om sin utvikling som håndballspiller.

– Personlig har jeg tatt mange steg de årene jeg har spilt i Aker og spesielt de siste sesongene der vi har spilt i eliteserien, som er den øverste ligaen i Norge, forteller Marielle.

– Jeg har fått mer og mer ansvar de siste årene, noe som både er morsomt og utfordrende. Aker er ikke en veldig stor klubb, så når noen spillere velger å bytte klubb gir det muligheter for andre. Dette er noe jeg har vokst veldig på som håndballspiller, forteller hun videre.

Sesongens mål

– Som lag har vi ikke hatt noe målsetningsmøte enda, men vi ønsker selvfølgelig å kunne fortsette å spille i eliteserien. Personlig har jeg som mål å ta enda flere steg som håndballspiller og være enda skarpere på mål, sier Marielle.

Hun syntes det er morsomt at Aker HK satser på unge spillere fra Nesodden.

– Det er veldig morsomt å se at nye spillere fra Nesodden tar steg og velger Aker som klubb. For noen år siden trente jeg Anna Thuen Ludvigsen på Nesodden, og i år skal hun spille for Aker sin rekruttgruppe. Det syntes jeg er veldig kult, og kanskje spiller vi på samme lag om noen år, avslutter Marielle Nordvang.