– Stemningen før Alexander skal opptre i finalen er fantastisk

Alexander Rybak med bamse og blomster han fikk fra Grand Prix klubben. Innkjøp og overrekkelse var det Zeppo Dyrseth fra Digerud som stod for.

Alexander Rybak med bamse og blomster han fikk fra Grand Prix klubben. Innkjøp og overrekkelse var det Zeppo Dyrseth fra Digerud som stod for.

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det er veldig god stemning her i Lisboa nå som Alexander gikk videre, forteller Morten Ernø og Zeppo Dyrseth som er på plass i Portugal.

DEL

Alexander Rybak gikk som kjent videre til finalen i Grand Prix. To som støtter ham hele veien er Morten og Zeppo fra Digerud.

– Vi har vært på alle prøvene, begge semifinalene og gleder oss vilt til finalen lørdag. Det ble nesten litt for spennende om han skulle klare å gå videre. Da de leste opp dem som skulle til finalen, tok det veldig lang tid før de leste «Norway».

For å vise Rybak at han stor støtte fra dem som har tatt turen til Portugal, har Zeppo samlet inn penger fra Grand Prix klubben.

Bamse og blomster

– Vi samlet sammen 1500,- og kjøpte blomster og en bamse han fikk overrekt til frokost torsdag morgen. Pengene som ble til overs skal Alexander bestemme hvem som skal få. Han ble overrasket og glad.

Showene de har sett og opplegget rundt har mild sagt vært imponerende forteller de.

– Jeg er mektig imponert over det showet, og spesielt lysshowet som har vært under semifinalene, sier Morten.
– Det er så bra at jeg synes faktiskt litt synd på dem som ser dette på tv, ler Zeppo.

Før semifinalen møtte Morten og Zeppo, sammen med mange andre fra Grand Prix klubben, fans fra Danmark og Sverige til middag. 
–Det som er fantastisk med dette sirkuset er hvor fredfylt det er. Alle heier på hverandres land og alle oppfører seg. Noen rare blikk blir det selvsagt fra innbyggerne da hele t-bane vogna begynner å synge gamle Grand-Prix låter, forteller Zeppo. Her med bamsen Rybak fikk til frokost.

Før semifinalen møtte Morten og Zeppo, sammen med mange andre fra Grand Prix klubben, fans fra Danmark og Sverige til middag. –Det som er fantastisk med dette sirkuset er hvor fredfylt det er. Alle heier på hverandres land og alle oppfører seg. Noen rare blikk blir det selvsagt fra innbyggerne da hele t-bane vogna begynner å synge gamle Grand-Prix låter, forteller Zeppo. Her med bamsen Rybak fikk til frokost.

– Vi tror at Alexander vinner finalen og da regner vi med at det blir liv på Samfunnshuset på Nesodden, sier de to leende på telefon fra Lisboa.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken