Mange mennesker - og noen politikere

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtMan kan si hva man vil om politikere - og det gjør man jo.

Politikere er ikke vanlige mennesker. De er ignorante, uvitende,intolerante, inhumane ,ofte inhabile og arrogante, som Ole Jacob Sunde skriver i Amta onsdag 15 mai.

Jeg anbefaler ham å ta en 4-års periode som politiker, folkevalgt i Frogn kommunestyre. Det betyr minst to møter på kveldstid pr. måned.  Ikke lønn, men et honorar han må skatte av.  

Det er mye ukjent stoff som må leses nøye, sjekkes og helst følges opp med befaring og samtaler med de involverte parter. Uansett hvor klokt du syntes ditt forslag er, må du tåle å bli nedstemt. Nesten uansett - kritikk fra en eller flere parter.

"Ja, men - nå bor jo jeg her!"  En melding jeg fikk veldig ofte i de årene jeg var lokalpolitiker. Angrer jeg på valget jeg tok om å bli folkevalgt i Frogn? Nei, jeg lærte veldig mye, traff mange kloke, engasjerte mennesker som ville folk i Frogn vel. Selvfølgelig mye sur kritikk, ofte fra folk som ikke hadde satt seg inni hele problemstillingen.

Anbefaler Ole Jacob Sunde å ta en fireårs periode som kommunepolitiker i Frogn. Men nei,- det går jo ikke, han bor ikke her - er bare feriegjest ?  Men selvfølgelig - gjester har også ytringsfrihet.

Jorunn Holter

Eks. lokalpolitiker i Frogn, 4 perioder hvorav 2 perioder som varaordfører.

Artikkeltags