– Vi skulle vel strengt tatt avgjort dette lenge før pause, men vi greier jo ikke å utnytte den totale dominansen og setter ikke de sjansene vi spiller oss til. Hadde vi gjort det, hadde vi vunnet stort. Men når det ble som det ble i andre omgang, får vi være fornøyd med at vi vinner ganske komfortabelt, sa DFI-trener Kristian Semmen etter å ha sendt hjem trenerkollega Raymond Kvisvik med 1–3 i sekken etter det som innimellom liknet en sjansebonanza i de siste 45 minuttene på Seiersten.

Åtte seire – to tap

Med seieren over de grå fra Sarpsborg, fra der elvene Glomma og Visterflo møtes – er DFI på vei til å levere en meget sterk vårsesong hvor seieren over Råde viste toppnivået. Et stygt tap for Østsiden i seriestarten og et arbeidsuhell mot Sarpsborg FK, er eneste riper i lakken og med to gjenstående kamper fram til sommeren har DFI en viss kontakt med serieleder Råde, som dermed ikke kan føle seg for trygge på det opprykket som hele Fotball-Norge forventer.

Fornøyd Mikkel

Kaptein Mikkel Aarstrand, med ny og rosa hårfarge for anledningen, var også sånn rimelig fornøyd med at laget hans slo Raymond Kvisvik & co.

– Det er jo klart at vi skulle ha vunnet mye mer, men jeg synes vi gjennomfører en god kamp og trenger jo bare å trykke litt på gassen i andre omgang for å vinne, sa Mikkel som var svært sentral som tilrettelegger ved de to siste scoringene til DFI.

– Det er gøy å bidra med assister, og de to er jeg veldig fornøyd med, sier DFI-kapteinen om målene der Markus Aaser Grønli og Curtis Bokuma var sist på ballen.

Med lagets åttende seier for sesongen, gjenstår en bortekamp mot Sparta Sarpsborg og hjemmekamp mot Kvik 2. Med seier i disse, vil DFI ha mye å spille for i høst, i det som kan bli en spennende sesongavslutning for et DFI-lag i flytsonen.

SE BILDER FRA OPPGJØRET HER:

Bildeserie

BILDESERIE: Slik så det ut da DFI slo Greåker

Kampfakta:

DFI – Greåker 3–1 (0–0)

Amedialigaen (4. divisjon)

DFIs lag: Philip Haugan, Martinius F. Jensen. Mats L. Vågan, Gustav S. Skau, Felix T. Gray, Magnus Hart, Mikkel Aarstrand, Philip S. Semmen, Leo Lenoci, Curtis Bokuma, Markus Aaser Grønli.

Innbyttere: Fredrik S. Scheel, Trygve Velten.

Mål DFI: Magnus Hart, Markus Aaser Grønli, Curtis Bokuma.

Gult kort DFI: Mast L. Vågan.