Navn: Mia Isabel Bernardo

Alder: 18 år

Bosted: Drøbak

Yrke: Avgangselev på Frogn VGs

– Hvordan føles det å kunne feire russetiden?

– Det er utrolig gøy å feire russetiden! Det er stas å endelig være russ og snart ferdig på videregående. Jeg skal derimot ikke legge skjul på at russetiden er slitsom til tider. Godt at det kun er én gang i livet!

– Har du noen spennende planer denne sommeren?

– Denne sommeren skal jeg reise! I starten av sommerferien blir det to uker til Firenze i Italia. Jeg har aldri vært i Italia før, så jeg gleder meg skikkelig mye. Det blir muligens en tur til Portugal også. Der har jeg vært mange ganger, og jeg koser meg like mye hver gang.

– Hva gjør du på fritiden?

– På fritiden pleier jeg å jobbe med skole, trene, og være med venner og kjæresten. I tillegg jobber jeg på Sporten Drøbak.

– Hva spiser du helst til middag?

– Noe av det beste jeg vet til middag er indisk mat. Det er nok fordi vi spiser det så sjeldent hjemme hos oss. Nå som det begynner å bli varmt ute foretrekker jeg derimot grillmat!

– Hvis du skulle gitt 100.000 kroner til et lokalt formål, hvem skulle fått pengene?

– Jeg hadde donert pengene til barne- og ungdomsarbeiderne som tilrettelegger fritidsaktiviteter. Da jeg var yngre satte jeg selv veldig stor pris på aktivitetstilbudene jeg fikk, både på grunn av hobbyer og det sosiale.

– Pluss og minus med Frogn?

– Største plusset med Frogn er alle de fine badestedene. Stortrives med å være i Drøbak om sommeren. Minuset med Frogn er bussruta. Ofte lønner det seg heller å gå i stedet for å vente på bussen eller bytte buss, men det har man vel kanskje godt av uansett.

– Fortell noe ikke alle vet om deg?

– Jeg er litt «nerdete» av meg. Jeg elsker realfag og er særlig interessert i alt med verdensrommet å gjøre.

– Hvis du var Amta-redaktør for en dag, hva retter du søkelyset mot?

– Som Amta-redaktør for en dag ville jeg rettet søkelyset mot gladsaker. Det er jo slike saker som er hyggelige å lese om!