Gå til sidens hovedinnhold

Miljøagentene starter lokallag i Drøbak

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Ingvill Løset i 7a på Sogsti skole startet først sitt eget miljøprosjekt Redd Havet fordi hun ville gjøre noe med alt søppelet i sjøen. Nå har hun tatt initiativ til å starte opp lokallag for barnas egen miljøorganisasjon Miljøagentene i Drøbak! Mandag 23.septemer kl 16.30 er det oppstartsmøte i kommunestyresalen på rådhuset og hun håper at mange barn kommer på møtet og vil være med på ulike miljøvernsaktiviteter fremover.

En voksen som jobber på hovedkontoret til Miljøagentene kommer for å fortelle hva det vil si å være miljøagent, og om alt det morsomme vi kan finne på.

På møtet skal barna som kommer bestemme hva de vil drive med i lokallaget fremover, og velge hvem som skal sitte i styret. I Miljøagentene er det nemlig barna som bestemmer, de voksne bare hjelper med å ordne med det barna har lyst til.

Etter møtet skal det snekres fuglekasser som man kan ta med hjem og henge opp. Det er gratis å være med på møtet og hvis man finner ut at man vil bli medlem så koster det 100 kr. Her kan du lese mer: https://miljoagentene.no/bli-miljoagent/

Sted: Frogn rådhus, Rådhusveien 6

Tid: 23. september kl. 16.30 -18.00

Hvem? Alle Miljøagenter som bor i Drøbak og andre som har lyst til å finne ut mer om hva det vil si å være miljøagent.

Kommentarer til denne saken