Da vi ble stiftet 11.februar i 2016 var du en av dem som ble håndplukket til å sitte i interimstyret. Og du var den eneste derfra som fortsatt satt i det nåværende styret. Ja, du hadde faktisk nylig sagt ja til to nye år. Helt fra starten hadde du et stort engasjement, spesielt for dugnadsgruppa. Du la ned mye tid og arbeid med å få etablert de fem rundturene vi har laget på Nesodden. Du tok ansvar og sørget for å få signert nødvendige avtaler. Og sammen med dugnadsgruppa la du ned et formidabelt arbeid med å få alt på plass, til stor glede for Nesoddens befolkning.

Du var ansvarsfull og pliktoppfyllende, hadde du tatt på deg en oppgave sørget du for at den ble utført profesjonelt og som avtalt. Og du var flink til å prioritere - du var veldig klar på hva det ikke var noe vits i å bruke tid på! Som styremedlem var du en viktig og klok sparringspartner og som turleder hadde du mange gode historier på lager. Ofte med et litt lurt og lunt smil i munnviken.

Det var et stort sjokk og ufattelig trist å høre at du brått hadde gått bort under en treningstur. Det var så altfor tidlig, du hadde så mye du ville ha gjort og du var så sprek og aktiv. Du var en fantastisk ressurs for oss i Turlaget med all din kunnskap og erfaring. Og du var pådriver for å få i gang en rekke prosjekter som du deretter sørget for å følge helt til mål.

Ildsjeler som deg er vanskelige å erstatte så det blir ikke lett å fylle tomrommet du har etterlatt deg. Men vi skal forsøke, i din ånd. Tankene våre går til din familie. Takk for alle gode minner! Hvil i fred.