Vårterminen 2016 har vært noe utenom det vanlige for Drøbak-Frogn Skolekorps. Korpset har vært aktivt med på nye arenaer og lokale arrangementer i kommunen denne våren.

Skolekorpset spilte på åpningen av Festningsmarsjen. Korpsmedlemmene gikk deretter deler av marsjen og spilte ved fergeleie for å muntre opp slitne deltakerne på vei ut til Oscarsborg.

Under Moses-stafetten bidro de med korpsmusikk, pop og afrikanske rytmer og deltok også med tre lag i selve stafetten.

Vandrepokalen

Overraskelsen var stor da Forsvarets kommandant Kirknes på Oscarsborg dukket opp på siste korpsøvelse før sommerferien med klar beskjed til musikantene: Korpsets aspiranter i alderen 7-10 år vant vandrepokalen for best innsats i Moses-stafetten 2016!

Les også:
Festningsmarsjen ga penger i kassa for korpset 

Sundbø gir seg

Sist helg hadde korpset en helt spesiell sommeravslutning. Rune Sundbø har vært musikalsk leder for Drøbak-Frogn Skolekorps i over 8 år. Nå går han inn i ny jobb som musikklærer på heltid på Seiersten Ungdomsskole til høsten og fortsetter som instruktør for trombone, horn og tuba for korpset deltakerne og alle på Kulturskolen. Fame arbeidet blant ungdom fortsetter også.

Yvonne Hetting fra Oslo er ansatt som ny dirigent for Drøbak-Frogn Skolekorps fra høsten av. Hun er trompetist, høyskoleutdannet og har lang erfaring som dirigent i skolekorps.

Les også:
Trommer og trompeter i marsjtakt
Korps-stunt i skog og mark
Imponerende 4. plass til Drøbak Musikkorps i NM