Onsdag arrangeres det vesper i Skoklefall kirke. Temaet er dagsaktuellt, da de har valgt å sette fokus på terror, usikkerhet og det de omtaler som et stort press på våre grunnleggende verdier.

Spørsmålene de ønsker å komme nærmere til bunns i er store og viktige. Hvordan kan vi forsvare og stå opp for de, uten samtidig å ødelegge dem? Hvordan kan vi stå sammen om vilje til fred og forsvare alle menneskers rett til fri tale og tro? Hvilke våpen skal vi svare med. Og kan det å synge sanger og be bønner ha noen betydning i en slik tid?

Det er satt av tid til musikk av godt kaliber denne kvelden. Lokale artister som Carl Anders Haugan, Siri Kverndokk og Ann Coates stiller opp foran alteret.

Siri Kverndokk og Carl Anders Haugan har et par års tid opptrådt med viseduoen SirCa i Oslo og Akershus med hovedvekt på skandinaviske viser og folketoner. Carl Anders synger og spiller gitar og har også med egne viser. Siri synger og kveder, samt bidrar med blokkfløyte og dikt. Ann Coates har musikalsk bakgrunn fra kor.