Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du få spille foran hundrevis av publikummere på Drøbakfestivalen

Artikkelen er over 1 år gammel

Drøbakfestivalen og Akershus Amtstidende vil løfte fram lokale musikktalenter, og lager en kul konkurranse. Nå har du en unik mulighet til å spille og synge foran det gode festivalpublikummet i sommer.

Follo: Vi vet at det finnes mange musikalske talenter i hele Follo. Drøbakfestivalen og Akershus Amtstidende arrangerer derfor en helt spesiell konkurranse for å løfte fram lokale musikktalenter.

– Årets utgave av Drøbakfestivalen ser ut til å bli tidenes festival for oss, med en lineup folk virker til å være veldig fornøyde med. Det ønsker vi at en ny artist med tilhørighet i Follo skal få lov å være med på også. Vi gleder oss til å høre hva som finnes av artister i området nå, sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

Drøbakfestivalen og Akershus Amtstidende arrangerer konkurransen for å løfte fram lokale musikktalenter. Alle bidrag vurderes. Deretter plukker juryen ut tre finalister som presenteres i Amta. Da er det opp til leserne å stemme fram sin favoritt på amta.no.

– Dette er en fantastisk mulighet til å eksponere seg og musikken sin for et stort publikum. Jeg har troen på at vi får mange gode bidrag og er stolt over at Drøbakfestivalen kan vise fram lokale artister på denne måten, sier Irja Eliassen.

Alle blir godt presentert

Juryen består av festivalsjef Hans Petter Haaland, kommunikasjonsansvarlig i Drøbakfestivalen Irja Eliassen, journalist i Amta, Steinar Knudsen og nyhetsredaktør i Amta, Anita Gjøs.

– Når de tre finalistene er håndplukket, vil de bli presentert for leserne med tekst, bilder og sitt musikalske bidrag. Da blir det en avstemning på nett slik at lesere og publikummere kårer vinneren de vil høre på årets festival. Jeg gleder meg til å høre alle artistene og håper responsen løfter taket, sier Anita Gjøs, nyhetsredaktør i Amta.

Send oss din lydfil

Søknadsfristen er 14. april og du må sende inn en lydfil eller klipp av bidraget ditt, samt en liten presentasjon av deg selv eller eventuelt bandet du spiller i. Det er ingen aldersgrense, og vi ønsker bidrag fra alle sjangere.

Avstemningen vil skje på amta.no fra 22. til 26. april.

Alle bidrag skal sendes til: booking@drobakfestivalen.no.

(Det er kun bidrag som sendes til denne adressen som blir vurdert. Alle spørsmål om konkurransen og festivalen rettes til Drøbakfestivalen).

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.