Nå kan du som Amta-abonnent få tilgang til over 70 aviser

Lokalaviser: Amedia eier mer enn 70 aviser i Norges langstrakte land. Nå kan du som Amta-abonnent få tilgang til å lese dem alle sammen for en rimelig penge. Illustrasjon: Amedia

Lokalaviser: Amedia eier mer enn 70 aviser i Norges langstrakte land. Nå kan du som Amta-abonnent få tilgang til å lese dem alle sammen for en rimelig penge. Illustrasjon: Amedia

Av

Hørt om +Alt? For kun 50 kroner i måneden får du digital tilgang til over 70 andre aviser.

DEL

Bare noen dager etter at koronapandemien sørget for at Norge ble et lukket land, åpnet Amedias aviser opp for at samtlige 630.000 abonnenter med ett kunne få tilgang til alt stoff i over 70 av konsernets aviser. Informasjonsbehovet har vært enormt de siste ukene. Det har vi sett på trafikken.

Allerede første dag registrerte 51.000 abonnenter seg som brukere av det vi kaller +Alt. I alt har 170.000 registrert seg, og 31.000 bruker tjenesten daglig. Dette viser at norske lokalaviser står sterkt.

Tilbudet har vært gratis, inntil forrige uke. Nå videreføres det for en rimelig penge. For at alle abonnenter skal få tilbud om tilgang til alt, må det nødvendigvis bli lik pris for alle avisene i Amedia også.

Månedsprisen blir 249 kroner for digitale abonnenter, og 399 kroner for dem som i tillegg ønsker en papiravis.

For Amtas abonnenter betyr det at alle med full digital tilgang får økt prisen med 50 kroner, og de med papiravis i tillegg får økt prisen med 90 kroner. Vel å merke hvis de ønsker å benytte seg av tilbudet om digital tilgang til andre aviser. Det er helt valgfritt.

HER KAN DU SE ALLE AVISER DU FÅR TILGANG TIL!

Amta skal fortsatt være lokalavisa for Frogn og Nesodden. Vi skal fortsatt skrive om det som skjer i våre to kommuner og vår hjemmeside amta.no vil stort sett kun ha lokale nyheter. Men det nye tilbudet handler om at våre abonnenter også skal kunne få muligheten til å følge med på hva som skjer i nabokommunen eller resten av landet. Det betyr at du kan følge med på hva som skjer i hyttekommunen din? Eller kanskje hjemstedet til foreldrene dine. Eller rett og slett arbeidsplassen og kommunen du jobber i?

Så langt ser det ut til at flere også synes +Alt er et spennende tilbud. Den første uken har allerede et tresifret antall abonnenter tegnet et +Alt-abonnement hos Amta. Det viser at interessen er der og at flere ønsker muligheten til å følge med på hva som skjer fra Egersund i sør og til Finnmarken i Vadsø i nord.

Ikke abonnent foreløpig? Trykk her – og få et godt tilbud på Amta!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken