Martin vil lære deg å lage gresskarkrem med amarettokjeks og gorgonzola

Hellviktangen cafe

Hellviktangen cafe Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag kveld lærer den italienske nesoddingen Martin Conradi bort sine hemmeligheter innen matlaging.

DEL

- Det blir fredagsåpent og gourmetkveld her på Hellviktangen, sier Elin Eriksen på Hellviktangen gård og kunstkafé. 

Da skal Martin Conradi vise den som vil hvordan man lager høstmat på italiensk.

- Vi kommer til å servere råvarer som er nok litt uvante for nordmenn: polenta, pancetta, gresskar, langtidskokt oksebog marinert i barberavin, kastanjer, forteller Eriksen.

Hun kan avsløre at menyen vil se ut som følger:

Antipasto: Stekt polenta med karamellisert sjalottløk, pancetta og saltet ansjos.

Primo: Gresskarkrem med amarettokjeks og gorgonzola.

Secondo Brassert oksebog i Barberavin, potetmos og ovnsstekte løk fylt med gresskar

Dessert «Monte bianco» – Kastanjekake

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags