Det vrimlet av små og store djevler, hekser, trollmenn og vampyrer, for å nevne et skjønnsomt utvalg gestalter, da årets halloween ble feiret på Fjellstrand. Og stemningen som ble skapt i årets siste oktobernatt, var som seg hør og bør fylt av gru og godteri.

Les mer: Se noen av dem som skremte til seg søtsaker under feiringen av halloween på Nesodden

– Flott feiring

– Vi hadde en flott feiring av halloween på Fjellstrand skole også i år, slår mamma og medarrangør Monika Minge fast.

Hun har tre barn som går på Fjellstrand skole, henholdsvis tvillingene Milla og Emma på seks og storesøster Mia på ni.

Det har etter hvert blitt en tradisjon at alle gode krefter rundt Fjellstrand skole, med FAU i spissen, forenes og slår på stortromma den siste oktoberkvelden for å lage fest:

– Det har de siste årene utviklet seg til et veldig bra arrangement som er åpent for alle slik at alle inkluderes, mener Monika.

Les mer: Siv Klynderud sminket seg selv så overbevisende at folk begynte å lure

– Forskjellige poster

– Dette er viktig for å unngå at enkelte barn kanskje føler seg ekskludert på private arrangementer. Det er jo ikke alle som har noen å gå sammen med, og det kan være sårt.

– Hva gjør dere for å få med flest mulig?

– Som sagt, så er arrangementet ved skolen åpent for alle. Vi har forskjellige poster som skal løses ute i skolegården. Og de tøffeste kan teste nervene i spøkelseshuset. Dessuten har vi litt av hvert inne i gymsalen, og etterpå får ungene godteri for utførte oppgaver, forteller Monika.

Les mer: Dette bør du tenke på før du sender ungene på snopjakt i kveld