- Ja,  det er viktig for oss å formidle at vi trenger barn fra hele Nesodden til å delta i koret denne dagen, sier Runar Jacobsen i arrangements-komiteen og utdyper hvorfor det er ønskelig med mange bidrag fra lokale stemmebånd:

- Lørdag 9. desember skal Oslo Soul Children ha julekonsert på Fjellstrand. Samtidig inviterer de alle barn på Nesodden til å være med å opptre i et stort massekor på samme konsert. De skal da blant annet ha kor-workshop på dagtid samme dag, for alle barn som vil være med.

Oslo Soul Children har nettopp gitt ut ny juleplate, og er nå i gang med sin juleturné. De reiser blant annet til Stavanger førstkommende helg. Pinsekirken Nesodden og Skoklefall menighet har sammen booket dem inn til julekonserten på Nesodden neste lørdag.

- På workshopen vil deltakende barn lære fire nye julesanger og synge dem sammen med Oslo Soul Children på selve konserten samme kveld, forklarer Jacobsen og fortsetter promoterende:

- Dette er en unik mulighet for barn på Nesodden og i Frogn til å synge sammen med mange andre, lære nye julesanger og opptre sammen med Norges beste barnekor.

Oslo Soul Children kommer for øvrig med fullt band, så han håper og tror julekonserten på kvelden blir en opplevelse for hele familien.

- Jeg leder arrangementet sammen med Skoklefall menighet og Pinsekirken Nesodden, og tar i mot påmelding til workshopen, oppsumerer Runar Jacobsen på vegne av arrangørstaben som naturlig nok håper riktig mange barn finner veien til Pinsekirken på Fjellstrand neste lørdag.

Les mer: Drøbak Gospel med lyskonsert i kirken