David Coucheron, som er solist og konsertmester hos Atlanta Symphony Orchestra i USA, var med på å vinne en av Grammy-prisene.

En av Atlanta Symphony Orchestra' plateutgivelser fikk pris i kategorien «Best engineering» under helgens utdeling i Los Angeles.
 

Ingen norske til topps

Foruten Coucheron, så var sju nordmenn nominert til årets Grammy: Øyvind Jakobsen og Jo Ranheim, lydteknikere for Thomas Dybdahl: «What's Left Is Forever»., Torbjørn Brundtland og Svein Berge i Röyksopp i kategorien beste elektronika-album, Jarle Bernhoft for beste R&B-album, Morten Lindberg i kategoriene beste surroundalbum og beste klassiske musikkprodusent og Vivianne Sydnes for beste koropptreden.

Ung mester

Coucheron ble Amerikas yngste konsertmester for et par år siden, og har både før og etter det etablert seg som en svært etterspurt fiolinist. Nesoddingen har vært innom Norge flere ganger etter det, blant annet for å delta som kunstnerisk leder og solist i Kon-Tiki classical music fest.
Det var i 2010 Coucheron sluttet seg til Atlanta Symphony Orchestra. Hans cv har jevnt og trutt blitt fylt opp med gullkantete punkter, som hans solokonserter i Carnegie Hall og Kennedy Center. Han fungerer også som kunstnerisk leder for Kon Tiki Chamber Music Festival i Oslo.