En sjelden dansesjanse

Medisin: Nadya Khamitskaya vil gi nesoddinger mulighet til å imponere på dansegulvet. Hun sier blant annet at dans er god medisin for mange parforhold. Foto: Ann-Turi Ford

Medisin: Nadya Khamitskaya vil gi nesoddinger mulighet til å imponere på dansegulvet. Hun sier blant annet at dans er god medisin for mange parforhold. Foto: Ann-Turi Ford

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det skulle være håp om å få lært både jive og rumba fra en som har fått «Charter-Svein», Vebjørn Sand og Tore André Flo i sving.

DEL

I september starter Nadya Khamitskaya kurs i selskapsdans for voksne og for barn fra åtte år. Onsdager i høst blir det jive, vals og cha cha, samba, quickstep og rumba i Fjellstrand Grendehus, med en svært profilert lærer.

For alle

– Dette passer for alle og man kan være helt nybegynner, lover danseren som allerede holder tilsvarende kurs i Bærum.

– Fra jeg flyttet hit i desember har jeg fått spørsmål om å holde kurs, sier Khamitskaya som er firedobbel finalist i TV 2-programmet «Skal vi danse?» og har vunnet to ganger, en gang sammen med vår egen Åsleik Engmark. Hun har bodd i Norge i femten år, vunnet norgesmesterskapet i dans fem ganger og merker nå en økende interesse for selskapsdans.

LES OGSÅ:
Nesodden-jenter danser i korsett på borgen
Egen sang til Kulturisten junior
Romantikkens tidsalder var ikke død 

Nytt barn

– Nå har jeg tid for jeg skal ikke delta på tv denne høsten ettersom vi venter et nytt barn i desember, avslører hun. Sammen med kjæresten, VG-journalist Mads A. Andersen, har hun en sønn allerede, og mens mamma snakker med lokalavisen, roper han gledestrålende fra barnehagen.

På kursene som begynner 9. september er det mulig å melde seg på som enkeltperson.

– Især for barn, men det enkleste er om man kommer som par. Alle er velkomne. Dette er sosialt, god trening, sier Nadya Khamitskaya som synes det er plikt å bidra i lokalsamfunnet.

BILDESERIE FRA FLAGGERMUSEN PÅ OSCARSBORG:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.