Nesodden næringsråd trommer sammen til samling i Tangenten torsdag

Trommer sammen: Styreleder i Nesodden næringsråd, Torgeir Koteng, slår på stortromma med samling i Tangenten torsdag. Foto: Staale Reier Guttormsen

Trommer sammen: Styreleder i Nesodden næringsråd, Torgeir Koteng, slår på stortromma med samling i Tangenten torsdag. Foto: Staale Reier Guttormsen

Artikkelen er over 3 år gammel

Nesodden næringsråd vil ha innspill fra både medlemmer og ikke-medlemmer til hvordan næringslivet på halvøya skal utvikles.

DEL

– Vi ønsker å invitere alle medlemmer til en samling i Tangenten kommende torsdags kveld, og temaer er offentlig innkjøp og næringseiendom, sier styreleder i Nesodden næringsråd, Torgeir Koteng.

Les mer: – Har skapt 16 arbeidsplasser de siste årene

Lukket del en

– Hva står på programmet?

– Programmet er todelt. Del en vil bestå av et innlegg fra Linn Christin Reppe fra Nesodden kommune, hvor hun blant annet skal redegjøre for planlagte innkjøp og offentlige anskaffelser fra Nesodden kommune de neste to årene samt rammeavtaler som går ut og må ut på ny anbudsrunde, forteller Koteng og forklarer hvorfor dette er viktig for Nesoddens næringsdrivende:

– Dette skal være for at vi som driver næring på Nesodden skal få litt forvarsel om hva som kommer, slik at den enkelte bedrift kan være med å gi pris på de kontraktene som kommer. Denne delen er forbeholdt medlemmer. Men dersom noen vet om noen som burde fått med seg dette, og ikke er medlem, så send en mail til styret; så ordner vi det før møtet.

Les mer: Næringsrådet vil ha større satsing på næringsutvikling på Nesodden

Åpen del to

– Hvilket tema tas opp i del to?

– Del to vil gå med til å drøfte litt hvor vi ønsker næringseiendommer på Nesodden, sier Koteng og utdyper:

– Dette er viktig slik at vi kan komme med et samlet innspill til kommunen, hvor vi som næringsdrivende ønsker at kommunen starter prosessen for å legge ting til rette.

Og fordi næringsrådet ønsker å tenke vidt og bredt, så åpnes del to:

– Ja, denne delen ønsker vi skal være åpen for alle, fordi her er det viktig med så mange innspill som mulig. Tanken skal være: Hvordan skal næringsutviklingen være på Nesodden i en periode på 0–10 år, 0–30 år og 0–50 år? spør styreleder Torgeir Koteng og håper på mange svar.

Les mer: Næringsrådet: – Bedriftene på Nesodden har det ikke lett

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags