Torgeir Koteng er godt fornøyd med mer midler til næring på Nesodden

Positiv: Leder i Nesodden næringsråd, Torgeir Koteng, er svært tilfreds over at flertallsforslaget fra Ap, Høyre og MDG kommer ham og medlemmene i møte. Foto: Staale Reier Guttormsen

Positiv: Leder i Nesodden næringsråd, Torgeir Koteng, er svært tilfreds over at flertallsforslaget fra Ap, Høyre og MDG kommer ham og medlemmene i møte. Foto: Staale Reier Guttormsen

Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi i næringsrådet hadde tre ønsker for neste års budsjett, og får innfridd to av dem, sier leder av Nesodden næringsråd Torgeir Koteng.

DEL

– Det virker på meg som dette er en stilling, som kommer i tillegg til det Martin Lundquist gjør i dag. Dermed er jeg egentlig strålende fornøyd, for signalene er jo også at det ikke blir politisk flertall for å øke næringsskatten slik rådmannen foreslo i sitt budsjettframlegg.

Les mer: Slik vil de skape en grønn og bærekraftig fremtid i Tangenbyen

– Veldig positivt

– Hvor mye vil du anslå at dette utgjør?

– Hver av disse tiltakene utgjør vel mellom 800.000 og en million kroner. Det er veldig positivt at politikerne lar seg påvirke og lytter til behovene vi målbærer på vegne av medlemmene våre, poengterer Koteng, men han presiserer også:

– Dette er på ingen måte en nedvurdering av det arbeidet som Martin Lundquist utfører, for alle oppdrag vi hiver hans vei; løser han forbilledlig. Men han mangler kapasitet, fordi han jo også har så mange andre oppgaver.

Les mer: Næringslivets dag droppes etter bare tre år

– For få ressurser

Nesodden Arbeiderpartis nye gruppeleder, Tone Frønes forteller hvorfor de vil bevilge ekstra midler til næring, og at dette ligger inne i fellesforslaget fra Ap, Høyre og MDG:

– Arbeidet mot næringslivet på Nesodden har etter vår mening hatt for få ressurser. Dette er et viktig satsingsområde, og vi er godt fornøyd med at vi nå får lagt inn midler til en hel stilling som næringskonsulent. Næringsutvikling på Fagerstrand, men også Spro og Svestad skal settes i fokus, fastslår Frønes.

Les mer: Nesodden næringsråd trommer sammen til samling i Tangenten torsdag

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags