Onsdag kveld bør nesoddingene åpne lommeboka og døra for russen

Forventningsfylt: Aksjonsleder Mari Løvold gleder seg til å lede rundt 80 bøssebærere, og hun håper nesoddingene er imøtekommende og gavmilde. Foto: Privat

Forventningsfylt: Aksjonsleder Mari Løvold gleder seg til å lede rundt 80 bøssebærere, og hun håper nesoddingene er imøtekommende og gavmilde. Foto: Privat

Artikkelen er over 1 år gammel

I likhet med russekullet ved Frogn videregående, så samler avgangselevene ved Nesodden videregående inn penger til Kreftforeningen og det skjer onsdag kveld.

DEL

Nesodden: – Ja, vi har innsamlingsaksjon for kreftforeningen onsdag kveld. Vi håper via Amta at folk får vite at vi kommer slik at de kan finne fram penger hvis de ønsker å bidra. Bøssebærerne samles her på skolen klokka fem onsdag ettermiddag, og så bærer det av sted for å banke på nesoddingenes dører, sier Mari Løvold som er aksjonsleder.

Hun krysser fingre for at folk er villige til å gi så det monner til det tradisjonsrike, gode formålet som i år kalles «Krafttak mot kreft» og går til forskning og til tilbud som kan gjøre hverdagen lettere for dem som lever med senskader.

– Vi håper så mange som mulig vil være med å bidra slik at Kreftforeningen kan fortsette det gode arbeidet de gjør. Alle bidrag mottas med stor takk, slår Løvold fast og tilføyer avslutningsvis:

– Dersom man ikke har kontanter tilgjengelig, kan man selvfølgelig også vippse til vippsnummeret vårt: 431015. Og i aksjonskomiteen sitter foruten meg, forresten Oda Unger, Marte Classon, Valdemar Catalayud og Eline Norvik.

Les mer: I kveld ringer russen på dører i Frogn

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags