I tillegg til vertslaget i sort deltok basketlag fra både Oslo og Akershus i forbindelse med Easy Basket Serie i Nesoddhallen lørdag. Turneringen i helgen var for basketgutter født 02/03.

Betyr mye med

Nesodden stilte med et toppmotivert lag bestående av 11 gutter. Hjemmelaget sanket seier etter seier i Nesoddhallen. Men det aller viktigste lørdag var å ha det skikkelig gøy på banen.

Ifølge leder i Nesodden basket Gøril Wold Wægger betyr det svært mye for lagene å arrangere slike turneringer på hjemmebane. Både for de unge spillerne og for apparatet rundt dem; trenerne og den svært engasjerte foreldregjengen.

Lagets hovedtrenere Lars Blikom og Kristian Wægger spilte selv kamp lørdag og var ikke på plass i Nesoddhallen. Men hjelpetrener Per Ekstrøm gjorde en formidabel jobb på sidelinjen.

Oppgradere hallen

I tillegg til en særs vellykket turnering i Nesoddhallen lørdag skjer det mye annet spennende for basketgruppa om dagen, skal vi tro Gøril Wold Wægger. I løpet av de siste ukene har basketgruppa mottatt pengesummer fra Gjensidigestiftelsen og Vita.

– Dette er penger vi skal bruke til å oppgradere Bjørnemyrhallen og til å jobbe enda mer med SFO, forteller hun.

Dessuten blir det Easy Basket-turnering for Nesoddens basketjenter i Nesoddhallen både i februar og i mars.