Partiet De Kristne hadde fredag 17. januar en sjelden interessant kveld i en fullsatt bystyresal i Sarpsborg. Professor dr.med. Kjell Tveter delte der sin forskning, tro og overbevisning ut fra ovennevnte setning, som også er tittel på hans bok, utnevnt som årets bok.

At Gud har skapt himmel og jord og oss selv, er en selvsagt sannhet for de fleste av oss fra barndommen. De mange synlige under som vi kan se, fra en liten hestehov som en tidlig vårdag bryter seg gjennom hard asfalt, til alle under i natur og liv ellers, overbeviser oss om at de er utformet av en konstruktør-. Uforståelig er det at den ateistiske darwinismen har festet seg som sannhet. «Utviklingslæren har blitt akseptert som sannheten om livet, og utallige lærebøker og skolebøker forkynner utviklingslærens teorier som vitenskapelige faktorer, selv om grunnleggende teorier ikke er bevist. Det virker som om behovet for å avskaffe Gud er meget stort hos mennesket», sier Tveter.

Som tilhørere satt vi åndeløst fjetret over alt han fortalte og viste på storskjerm, fra undrene vi selv som enkeltmenneske er og har, fra den enkelte celle og alt som er så komplisert at den bare overbeviser om at alt er planlagt og konstruert for sin funksjon. Ikke rart at Darwin for eksempel betraktet øyet og synsevnen som de største trusler mot sin teori!

Audhild Solberg