– Du og familien har hytte på Hallangen, hva er det beste med å ha hytte akkurat der?

– Flott natur, spennende steder å besøke for eksempel Håøya, Oscarsborg, Drøbak og Villa Malla. Fine turområder rundt i hyttefeltet. Mange flotte naboer. Eksempelvis så kom vår nabo i Polleveien, Harald, uoppfordret med flere kanner med vann til oss da vi plutselig ble uten vann i sommer. Fantastisk klima, samt nærheten til hjemstedet med kort reisevei. Det gjør at vi kan bruke hytta når vi vil. Vi kan bare stikke innom en kveld.

– Hva ser du helst på tv?

– Nyheter. Serier som Poldark som går på NRK 1. Ellers dokumentarer.

– Fortell noe ikke alle vet om deg?

– At jeg har overnattet på taket av en kirke i Tyrkia i min fagre ungdom.

– Hva er det beste rådet du har fått?

– Ikke tenk så mye på hva alle andre mener. Stol på deg selv.

– Pluss og minus ved Nordre Frogn?

– Pluss: naturen og tilgangen til sjøen. Nærheten til Oslo. Minus: vi har ikke vært her lenge nok til å se noe negativt.

– Du får 100.000 kroner til et lokalt formål. Hva gir du pengene til?

– Fjerne flytebryggeanlegget som ligger brakk i Hallangspollen, samt plastrydding av lokale strender.

– Som Amta-redaktør for en dag, hva ville du satt søkelys på?

– Sette søkelyset på miljøet! Oppfordre alle til å ta vare på den fantastiske naturen vi har. Arrangere rydding av søppel og plast langs strender og bukter. Be alle om å vise hensyn for hverandre både til lands og til vanns.

– Hvem vil du gi en rose?

– Lars Bergersen! Han har nok hatt hendene fulle i sommer på grunn av mye kluss med sommervannet her i Hallangspollen. Det har vært mangel på vann både grunnet manglende nedbør og store lekkasjer i anlegget. Han har stått på og gjort sitt ytterste for at vi skal få vann. Det er sikkert flere enn ham som skal ha æren, men han har vært en frontfigur og holdt oss informert via facebooksiden vår.