Gå til sidens hovedinnhold

Grethe Reinhardsen fra Frogn FrP viste bort Frogn som en suksess

Artikkelen er over 4 år gammel

– Jeg ble rent stolt av hvilket tilbud vi har i Frogn, sier FrP-politiker Grethe Reinhardsen. Hun viste bort kommunen sin til leder for helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, Kari Kjønnås Kjos.

Leder for Helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, Kari Kjønnås Kjos hadde med seg helsepolitiker Morten Wold og eldrepolitisk talsmann Bård Hoksrud, alle fra Fremskrittspartiet, da hun besøkte Frogn kommune og ordfører Haktor Slåke mandag.

Med på laget var selvsagt de lokale FrP-representantene Ole Scheie, Lasse Botten og Grethe Reinhardtsen, som til daglig er politisk rådgiver for helse- og omsorgsfraksjon på Stortinget.

Enhetslederne Maria Nordlander Flatøy og Britt Zachariassen informerte blant annet om kommunens forebyggende arbeid for eldre, spesielt om seniorkontakter, oppsøkende hjemmetjenester og frivillighet. Dessuten om spennende tilbud, tjenester og prosjekt innen rus og psykisk helse.

Ordfører Haktor Slåkes folk v/ enhetsleder Maria Nordlander Flatøy sørget for å gi stortingspolitikerne informasjon om kommunens forebyggende arbeid for eldre, spesielt om seniorkontakter, oppsøkende hjemmetjenester og frivillighet.

Enhetsleder Britt Zachariassen informerte dessuten om spennende tilbud, tjenester og prosjekt innen rus og psykisk helse.

– Ikke visste jeg hvor mye bra Frogn kommune har av tilbud og tiltak for sine innbyggere, ble rent stolt. Spesielt av holdningsendringen i møte med brukerne med utgangspunkt i spørsmålet "hva er viktig for deg", sier Grethe Reinhardsen.

– Det er jo som tatt ut av regjeringens føringer og strategier. Er også imponert av omfanget av frivillighet og "Inn på tunet"-prosjektet. Spesielt morsomt var det at Kari Kjønaas Kjos skrøt av Grønn Glede-prosjektet og at Haktor galant la æren for dette til Fremskrittspartiet, sier Reinhardsen.

Kommentarer til denne saken