50 minutter på overtid kunne Pappas Pizza endelig åpne

GLEDET SEG TIL PIZZA: Eirik Knudsen, Torunn Knudsen og barna Aida og Gabriel gledet seg til pizza onsdag. ALLE FOTO: Hans Haugstad

GLEDET SEG TIL PIZZA: Eirik Knudsen, Torunn Knudsen og barna Aida og Gabriel gledet seg til pizza onsdag. ALLE FOTO: Hans Haugstad

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

I dag åpnet Pappas Pizza på Flaskebekk.

Planen var egentlig å åpne klokken fire, men de forventningsfulle gjestene som hadde møtt opp til den offisielle åpningen måtte vente i 50 minutter. Det høljeregnet også en periode, men det gjorde ikke noe. Stemningen var god, og alle hadde forståelse for at ting ikke gikk helt på skinner i begynnelsen.

- Dette blir ufattelig spennende. Det er helt greit at det regner ute, men vi håper det kommer folk allikevel, sa en svært konsentrert Petter Norwich fra innsiden av pizzaboden før åpningen. Og da kollega Øystein Hoen Backe tok steget ut i regnet for åpne pizzasjappa for første gang, responderte de fremmøtte med jubel og glede.

Sikret seg den første pizzaen

Tore Henning Larsen fra bladet Signalen hadde forhåndsbestilt, og dermed sikret han seg den første pizzaen fra Pappas Pizza. De fire første, faktisk.

- Jeg er stolt! Og synes det er veldig ålreit at man kan få kvalitetspizza på Nesodden. Det er flott at unge mennesker får muligheten til å starte opp, smilte Larsen, før han satt seg på firhjulingen sin.

- Nå skal jeg hjem og spise pizza, og kose meg med noe godt i glasset, smilte han.

Eirik og Torunn Knudsen hadde tatt turen til Pappas Pizza sammen med barna. De var også tilstede under lørdagens prøvesmaking, der hele 50 pizzaer ble delt ut. Det ga mersmak.

- Det er veldig god pizza her. I dag har vi kjøpt oss Flat Næring og en med spinat. Deilig med et slikt sted i nærheten, rett og slett, for det har vi savnet, strålte pappaen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags