Felicia Øystå ny Amta-redaktør

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Digitalredaktør i Amta, Felicia Øystå, overtar som ansvarlig redaktør i Amta etter at Jon Martin Larsen har sagt opp sin stilling.

Jon Martin Larsen, som kom til Amta som ansvarlig redaktør og daglig leder i 2014, kunngjorde nylig at han stiller til valg som leder i Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LLH):

- Arbeidet for likeverd og likebehandling av lesbiske, homofile, bifile og transpersoner er svært viktig for meg, og når LLH nå trenger en ny leder ønsker jeg å være en kandidat til denne svært viktige oppgaven. Imidlertid er dette en rolle som ikke lar seg kombinere med å være ansvarlig redaktør i et mediehus, og jeg har derfor valgt å si opp min stilling i Amta, sier Larsen.

Styrelederen i Amta, Petter Christian Saugstad, sier Larsen  med sitt engasjement har gjort en flott innsats i Amta og bidratt sterkt til leserveksten i mediehuset.

- Jeg vil ønske Jon Martin lykke til i valgkampen i LLH.  Vinner han vil foreningen utvilsomt få en dedikert og ressurssterk leder, sier han.

Jon Martin Larsen sier han er stolt over framgangen i Amta siste året, med svært gode resultater.

- Men Amta må også ruste seg til å takle mediekrisen vi ser over hele landet med videre fall i annonseinntekter og opplagsinntekter, sier Larsen og fortsetter:  - Jeg har kommet til at det er riktig av meg å gå av nå, og håper at det faktum at jeg slutter kan bidra til å lette presset på de øvrige ansatte i Amta i de omstillinger som vil komme, sier han.

Digitalredaktør Felicia Øystå vil bli konstituert som ansvarlig redaktør fra nyttår av.

- Jeg er glad for at Felicia tar på seg oppgaven. Hun er en dyktig, synlig og engasjert redaktør som allerede gjør en uvurderlig innsats for Amta, avslutter Jon Martin Larsen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags