Bli med på Amtas julekalender: – Klarer du disse spørsmålene?

Amta-gjengen: Bli med på Amtas julekalender. Blir du med kan du vinne premier hver eneste dag, og en hovedpremie verdt 5000 kroner.

Amta-gjengen: Bli med på Amtas julekalender. Blir du med kan du vinne premier hver eneste dag, og en hovedpremie verdt 5000 kroner. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hvor godt kjenner du Nesodden og Frogn? Bli med på Amtas julekalender i desember – du kan vinne flere flotte premier, og en hovedpremie verdt 5000 kroner.

DEL

Lørdag 1. desember er det klart for første spørsmål i Amtas julekalender. Forutsetningen for å kunne delta og vinne i konkurransen er at leseren må ha registrert sin aID.

(Usikker på hva aID er? Se faktaboksen nederst i saken)

– Amtas journalister, som kjenner Frogn og Nesodden svært godt, har selv utformet spørsmålene. Vi har god variasjon på spørsmålene. Noen litt vanskelige, men også en del flesteparten bør klare, forklarer ansvarlig redaktør Mattias Mellquist.

Hver dag kan man vinne premier – og hovedpremien er et gavekort på ditt lokale kjøpesenter verdt 5000 kroner. Vi deler også ut to gavekort på 2500 kroner, samt et dryss med flaxlodd. Det vil dermed bli kåret daglige vinnere fra 1. til og med 24. desember.

– Vi ønsker å tilby våre abonnenter litt mer hele tiden. På vår nettside får man oppdaterte hendelser fortløpende, små og store nyheter i begge våre kommuner og nå også en morsom konkurranse med flotte premier i store deler av desember, sier Mellquist.

Amta har også egen app som kan lastes ned.

 – Har du denne appen, så er det lettere å lese lokale nyheter på telefonen. Da får du også gratis pushvarsel fra oss. For eksempel vil alle pendlere ha stor nytte av vårt nyhetsvarsel når det er trafikale forhold som skaper problemer i trafikken, sier Mellquist.

Hva er aID?

aID kan sammenlignes med et vanlig ID-kort. Din ID forteller Amta hvem du er, slik at du kan få tilgang til innhold du har betalt for – for eksempel om ønsker tilgang til alt digitalt innhold. Innloggingen til aID finner du under menyen øverst til høyre på amta.no.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags