Enda mer til deg som er Amta-abonnent

Xcs

Xcs

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Med NA+ får du enda mer lesestoff og livesendt idrett.

DEL

NA+ er en helt ny abonnementsavis med eksklusivt nyhets- og aktualitetsstoff, gode historier og kommentarer fra Nettavisen og Amedias 63 aviser. NA+ er både en digital utgave som publiseres av Nettavisen og nøkkelen til alt innholdet som er eksklusivt for betalende abonnenter.

Er du abonnent av Akershus Amtstidende får du automatisk tilgang til stoffet.

– Abonnenter trenger ikke foreta seg noe som helst. NA+ blir synlig på våre nettsider og da er det bare å klikke seg inn og få enda mer stoff, forteller ansvarlig redaktør i Akershus Amtstidende, Felicia Øystå.

Her kan du se første utgave av NA+

NA+-abonnentene får blant tilgang til alle sportsarrangementer og ligaer som Amedia har strømmerettigheter til. Dette gjelder hundrevis av fotball,- ishockey,- og futsalkamper og en rekk arrangementer.

Dette er magasinet Nettavisen

En digital avis som kommer ut med fem utgaver i uken.

Egen helgeutgave med ekstra mye featurestoff og Nettavisens Det store intervjuet

Innehold:
-De beste og mest eksklusive Pluss-sakene fra Amedias 63 aviser.

-Utvalgte høydepunkter fra Nettavisens nyhetsproduksjon.

-Kommentarstoff (Nettavisen mener, bloggene til sjefredaktør Gunnar Stavrum og nyhetsredaktør Erik Stephansen og utvalgte kommentarer fra Amedias aviser).

-Spesialutgaver og feauturestoff.

Fra nyttår ble Amedia heleier av Mediehuset Nettavisen. Overtagelsen fører til at Amedia i tillegg til å være Norges ledende lokale medieselskap med aviser landet rundt, inntar en sterk nasjonal posisjon.

- Når Nettavisen nå utvides med et riksdekkende digitalt abonnementsprodukt, er ambisjonen å levere viktige nyheter og kommentarstoff fra hele Norge til hele Norge. NA+ vil bestå av innhold fra Nettavisens egen redaksjon, men ikke minst gi leserne et unikt tilbud med stoff fra over 800 journalister i 63 redaksjoner over hele landet, sier konsernsjef i Amedia og styreleder i Mediehuset Nettavisen, Are Stokstad.

Lanseringen av NA+, som er den første brede landsdekkende nyhetsavisen som blir etablert i Norge siden ABC Nyheter i 2007, skjer 16. januar.

Lanseringen av abonnementsavisen NA+ påvirker hverken innholdet i Nettavisen eller Akershus Amtstidende.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags