Bygger 5.000 kvm terminal

Slik vil terminalen se ut fra Nesoddveien.

Slik vil terminalen se ut fra Nesoddveien. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Bulk Eiendom AS har inngått en langsiktig leieavtale med Dachser Norway AS om å leie en omlastningsterminal på området Fossen i Frogn Kommune.

DEL

Bulk Eiendom kjøpte for ett år siden Frogn Utvikling AS som forvalter et stort næringsområde innerst i Bunnefjorden. Den delen av området som nå skal bygges ut er på cirka 100 dekar hvorav Dachser vil benytte cirka 15 av disse, melder Bulk i en pressemelding.

– Fossen ligger i et knutepunkt mellom RV 23 og E6 og har derfor en svært strategisk beliggenhet med nærhet til E6, Oslo og Oslofjord forbindelsen, sier Peder Nærbø, partner i Bulk Eiendom.

Nybygget blir på cirka 5 000 kvadratmeter som vil utgjøre hovedkontor for Dachser Norway på cirka 1 100 kvadratmeter og terminal på nesten 4 000 kvadratmeter. Terminalen vil bli bygget i to seksjoner slik at Dachser vil starte med leie av halve terminalen og senere kunne doble terminalarealet i leieperioden. Bulk Eiendom vil dermed bygge nesten 2 000 kvadratmeter terminal uten leietager ved oppstart av byggingen.

– I en bransje der effektivitet og punktlighet er en forutsetning gir disse terminalene et betydelig konkurransefortrinn og jeg tror derfor det blir greit å leie ut den ledige seksjonen før bygget er ferdig, sier Peder Nærbø.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags