Drøbak Fotoklubb fyller fem år i år. Det feirer de med å invitere til jubileumsutstilling i Varmbadet i Badeparken.

Trygve Nyland Jensen, er sammen med flere andre, primus motor for utstillingen som varer fram til 9. august.

– Her viser Drøbak Fotoklubb fram nærmere femti av de beste bildene som våre medlemmer har tatt. Rundt 120 bilder ble sendt inn, og vi brukte mye tid på å finne fram til de vi ville ha med. Noen fotografer har fått med 3–4 bilder, mens andre har fått med ett, sier Nyland Jensen.

Høyt nivå

Drøbak Fotoklubb er meget godt fornøyd med kvaliteten på bildene som er innsendt.

– Det er flere ulike fototeknikker som er benyttet, og nivået på bildene og det fotografene har prestert er høyt, sier Nyland Jensen under en kjapp omvisning i kjelleren der det er flotte lokaler til nettopp denne type utstillinger.

24 fotografer

Mange av motivene er hentet fra Drøbak og omegn. Til sammen 24 fotografer viser sine bilder, flere av dem prisbelønnet i både NM i foto og internasjonalt.

– Vi ønsker publikum hjertelig velkommen til å se hva denne aktive klubben får til. Det er stor variasjon i temaene for bildene, og vi mener selv at dette er verdt turen. I tillegg så fortjener Varmbadet alene et besøk. For disse lokalene har blitt kjempefine, sier en engasjert Nyland Jensen som veldig gjerne ser at mange tar turen til Drøbak Varmbad for å se og eventuelt kjøpe noen av de utstilte bildene.