Etterlyser frivillige til vakthold i Drøbak på 17. mai - og flere til Borgertoget

- STILL OPP: Rita Hirsum Lystad (t.v.) og Kirsten Færgestad ber folk melde seg til å være vakter i togene på 17. mai. FOTO: Ole Jonny Johansen

- STILL OPP: Rita Hirsum Lystad (t.v.) og Kirsten Færgestad ber folk melde seg til å være vakter i togene på 17. mai. FOTO: Ole Jonny Johansen

Artikkelen er over 1 år gammel

For å få gjennomført et prikkfritt 17. mai-arrangementet i Drøbak, trengs det frivillige som kan hjelpe til både under barnetoget og Borgertoget.

DEL

DRØBAK: Rita Hirsum Lystad og Kirsten Færgestad stikker innom Amta-redaksjonen for å fortelle at det trengs 14 vakter til barnetoget, og syv til Borgertoget.

- Vaktene skal kort og godt passe på at 17. mai-toget går som planlagt. At ingen sperrer for toget, at biler ikke står i veien, sier Hirsum Lystad, som er leder for togkomiteen.

Påmelding til Borgertoget

En annen melding som kommer fra Rita Hirsum Lystad handler om Borgertoget.

- Nå må frivillige lag og organisasjoner kjenne sin besøkelsestid. Vi har fått syv påmeldinger så langt, og dette er selvsagt altfor dårlig. Vi ønsker oss mangfoldet av lag og foreninger, og det er bare å melde sin interesse. Send påmelding til post@frognkulturrad, eller kontakt  Catrine Langlie, sier Hirsum Lystad, som også lover en overraskelse i årets borgertog uten at hun vil fortelle hva det er.

- Og glem ikke å melde dere på til Bunadsparaden, legger Kirsten Færgestad til.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags