Thomas Kopperud har tatt med seg teaterinteressen inn i barnehagen hvor han jobber. I forbindelse med et Kaptein Sabeltann-tema i barnehagen innførte han karakteren "Kaptein Kopperud" som holder til på Håøya – og som fort ble den nye sjørøverhelten.

Forvandling

Da han kom hjem fra jobb 31. oktober, brukte han en halvtime på å forvandle seg til piraten. Til skrekk og fryd for de som ringte på døra.

Andrea Fergestad Eidsvold var med sønnen Kristian (5) på Halloween-fest i området.

– Og barna som var der skulle opp og skremme Thomas, forteller hun.

Gjengen fra barnehagen begynte å rope «Thomas, Thomas» et par hundre meter før de kom fram til huset til den populære barnehageonkelen.

– Alle vinduer og dører var lukket, men jeg hørte dem da jeg sto i gangen, forteller Thomas.

– Det var veldig gøy da han åpnet døra i fullt piratkostyme. Det var det beste huset å besøke, og gøy at han hadde gjort seg ekstra flid. Det er jo ikke så mange voksne som kler seg ut, sier Andrea.

– Jeg regnet jo med at det kom noen fra barnehagen, men var litt usikker på hvem som kom til å komme, sier Thomas.

 

Teater

Det var Andrea som tok bildet av piraten, og Thomas foreslo at hun sendet det til Amta.

– Jeg hadde sett samme dag at det var en konkurranse i Amta. Planen var å gjøre litt stas på barna, men jeg hadde en liten baktanke og, smiler han.

Torsdag fikk han gladmeldingen fra mannen til Andrea om at han hadde vunnet. Premien er smågodt og et halvt års abonnement på Amta.

– Jeg driver med teater, og gjør mye av det i barnehagen og. Det er en fin måte å øve på for å stå på scenen, sier Thomas som er med i Drøbak Studiescene og skal spille i Drøbaknissens jul den 8. og 9. desember.

– Det er mange fra barnehagen som skal dit, sier han.

I tillegg ble det plukket ut en vinner på Nesodden, og der var det Anna (6) som stakk av med seieren.

Se lesernes bilder fra Halloween her