Ønsker tips etter dronetyveri

Tyvene brukte paller fra butikken i første etasje for å komme seg opp til butikken i andre etasje, der de skrudde ut et vindu.

Tyvene brukte paller fra butikken i første etasje for å komme seg opp til butikken i andre etasje, der de skrudde ut et vindu.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Natt til fredag tok ubudne gjester seg inn i Pilotbutikken i Drøbak.

– De har tatt paller fra butikken under oss og satt opp mot veggen, forteller innehaver Frode Johansen til Amta, deretter har de skrudd ut et vindu. På bildene fra overvåkingskameraet ser vi de lyser inn, men de har bare tatt det som var nærmest, det vil i dette tilfellet si det som var dyrest.

– Ta kontakt

– Alt er i orden igjen nå, ikke noe er knust eller ødelagt. De har tatt droner for mye penger, så er det noen som får tilbud om veldig billige droner, så ber jeg om at de tar kontakt, oppfordrer Johansen.

- Alarmen ble ikke utløst, sier Pål-André Thorsby i Øst politidistrikt.

Innbruddet ble meldt inn til politiet rett før klokken ti lørdag morgen, og en patrulje har undersøkt åstedet. To droner skal være stjålet, til en verdi av rundt ti tusen kroner per stykk. Det er forelpig uklart om den eller de som har brutt seg inn har tatt med seg noe mer.

Les om Pilotbutikken her:
Drøbak har fått sin guttebutikk ...med adgang for damer 

- Det er det vi har oversikt over nå, sier Thorsby, som mener at det er vanskelig å si om tyven eller tyvene visste hva de var ute etter.

Politiet har så langt lite å gå etter.

- Hvis det er noen som har sett eller hørt noe, er vi interessert i tips, sier han.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags