Gå til sidens hovedinnhold

Nå vil kjøpmannen hos Meny i Drøbak starte nettbutikk

Artikkelen er over 3 år gammel

Til høsten vil Meny i Drøbak tilby sine kunder å handle varer i egen nettbutikk.

– Ja, det stemmer. Men beslutningen om at Meny i Amfi Drøbak City også skal tilby netthandel er så fersk at vi ikke har fått vite  den eksakte datoen for når vi skal starte opp nettbutikken, sier kjøpmann Christian Hagen.

Samme vareutvalg

Netthandel brer om seg, og dagligvarekjeden Meny har på landsbasis kastet seg på karusellen. Meny i Ski storsenter er allerede i gang med netthandel. I Follo blir det i tillegg Meny ved Amfi Drøbak City som skal tilby kundene å handle alt av varer på nettet.

Det er ikke helt bestemt hvilke kommuner nettbutikken til Meny i Drøbak skal «serve», men Christian Hagen ser for seg at det kan bli Frogn, Nesodden og Vestby.

Les mer

Kuttet jusstudiene for å jobbe på REMA 1000: – For meg er det en drøm som har gått i oppfyllelse

 

Pickup-point

Når Meny på Amfi Drøbak City starter opp med nettbutikk, jobbes det med to varianter når det gjelder å få varene ut til kundene.

Den ene løsningen er å lage såkalte pickup-point der kundene kan hente varene til avtalt tid. Den andre løsningen er kort og godt utkjøring av varene til kundene, og her vurderes det å bruke et firma som heter Zipit.

– Jeg vet at i Oslo er det etablert såkalte pickup-point på Esso-stasjoner, forteller Christian Hagen.

Nå satser de på nettbutikk her

To må ansettes

Når Meny-kjeden drar i gang netthandel, er det for å møte den økende konkurransen som er kommet når det gjelder netthandel. Christian Hagen vet at KIWI ikke skal starte opp med netthandel, og at REMA i dag ikke har netthandel.

Hagen tør ikke antyde hvor stor netthandelen vil bli, men tror mange vil benytte tilbudet. Meny i Amfi Drøbak City har en årlig omsetning på 155 millioner kroner.

Hagen forteller at det skal ansettes to personer ved Amfi Drøbak City som skal ha ansvar for å plukke varer som blir bestilt av kunder over nettet.

– Jeg vil tro netthandel blir et bra tilbud for mange. Ikke minst for eldre, og  hyttefolk, som kan få kjørt varene til hyttedøra, sier Hagen, som er spent på hva netthandelen vil bety for omsetningen.

Meny Drøbak har i dag inne en søknad i Frogn kommune for å få tillatelse til å selge øl gjennom nettbutikken som åpnes etter sommerferien.

Kommentarer til denne saken