Det har skjedd ting etter at Amta skrev om Facebook-gruppa til ære for Alexander Rybak, og leder Kjell Arild Tiltnes' ønske om å arrangere tur til Moskva.

– Jeg ble kontaktet av flere turoperatører, forteller Kjell Arild Tiltnes, som har vært Rybaks uformelle rådgiver, og nå er ansvarlig for den offisielle fangruppa på Facebook.

– En av dem som tok kontakt var nesoddingen Henriette Larsen som jobber for et reisebyrå i Oslo. Nå har hun laget en god pakkeløsning for dem som ønsker å heie på Alexander i Moskva, fortsetter han.

Dermed kan de som er litt raske tilbringe noen maidager i Russlands hovedstad i patriotisk feiring med andre nordmenn. Det er fortsatt noen plasser igjen på turen som varer fra 14. til 17. mai.

– De som blir med får bo midt i det historiske hjertet av Moskva og får tid til å nyte våren i finalebyen. Billetter til delfinalen må man eventuelt kjøpe utenom, men finalebilletter, fly og hotell er med i prisen, sier Tiltnes.

Interessen for en norsk deltaker har aldri vært større, og både bookmakere og musikkeksperter verden over tror på Alexander Rybak.

– Sammen skal vi sørge for topp stemning når Nesoddens store sønn entrer scenen i Moskva, sier Tiltnes, som dessuten lover dem som får plass på turen et eksklusivt møte med Alexander under oppholdet.