Dumper priser i Drøbak

Eiendomsmeglerne Bent A. Norderhaug og Norunn Gultvedt kan fortelle at 2 og 3 kvartal er høytid for boligkjøp i Drøbak.Foto: Henriette Slaatsveen

Eiendomsmeglerne Bent A. Norderhaug og Norunn Gultvedt kan fortelle at 2 og 3 kvartal er høytid for boligkjøp i Drøbak.Foto: Henriette Slaatsveen

Av
Artikkelen er over 11 år gammel
DEL

Meglerne må nå finne virkemidler for å få solgt boliger.

Boligprosjektet Sommero ligger i Sogstiveien og blir beskrevet som et moderne og attraktivt borettslag. Det er i alt 15 leiligheter i prosjektet, 10 er solgt og fem står igjen. Sarpsborg firmaet Planbo dumper nå prisene med cirka 300.000 kroner per leilighet. Selger betaler også 12 måneder felleskostnader.

Tapsprosjekt?

– Mange spør om dette er et rent tapsprosjekt for oss. Der er svaret klart, kjøperne kommer nok gunstigere ut av dette enn vi gjør, sier Carsten Lier, han er kommuikasjonsdirektør i Faktor eiendom som eier Planbo.

Han får fram at det er svært gunstig å handle i disse dager, blant annet på grunn av gunstig rente og at man får med seg eventuelle oppturer utover i 2009.

Kvalitetsstempel

Eiendomsmegler Bent A. Norderhaug i Privatmegleren i Drøbak kan fortelle at det er høytid for boligkjøp og salg i Drøbak om dagen. Det nærmer seg sol og varme og interessentene kommer. Drøbak er jo tross alt en sommerby.

30-40 % av dem som kjøper bolig i Drøbak er Oslofolk. Men Norderhaug legger til at det også kjøpes boliger av Drøbakfolket selv.

– At de lokale kjøper her i Drøbak er flott, det fungerer som et kvalitetsstempel, avslutter Norderhaug.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags