Josefine (4) har vært savnet fra Tangenområdet i tre uker - Nå er det tjue minus om natten og vi må få henne hjem raskt

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Den 2. februar på morgenen forsvant pusen Josefine fra sitt hjem på Flaskebekk. Men hun kom heldigvis til rette 30 timer senere. Men få dager senere, den 6. februar, forsvinner den fire år gamle katten på ny.

– Vi flyttet fra Blåbærstien ved nyttår og har bodd midlertidig på Flaskebekk. Josefine skulle holdes inne i perioden på Flaskebekk, men klarte likevel å lure seg ut av døren og forsvant sporløst. Siden den 6. februar har vi ikke sett henne, forteller matmor Janne Hesteun Flugheim.

Janne og familien er nå på plass i deres nye hjem på Fjordvangen, men uten pus.

– Vi har lett overalt i nabolagene på Flaskebekk og i Blåbærstien. Og heldigvis skal noen ha observert henne ved blokka i søndre Blåbærstien i forrige uke. Men nå er det tjue minus om natten og vi må få henne hjem raskt, sier Janne.

Janne og mannen Bendik Braaten har delt etterlysningen en rekke steder på sosiale medier, og håper at folk som kan ha sett Josefine tar kontakt. Paret håper snart å få pusen hjem igjen.

– Josefine er altså fire år, sterilisert og chippet. Hun står registrert på Bendik Braaten. Hun har litt hengemage og hun er litt folkesky. Hvis man skal prøve å lokke på henne så går hun bare under navnet pus.  Navnet Josefine er bare på papiret, forklarer Janne som håper familiens kjæledyr snart er tilbake der hun hører hjemme.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.