Politiet etter knivstikking på Fagerstrand – folk trenger ikke å være redde

Det var natt til mandag i forrige uke at en person ble knivstukket i armen på Fagerstrand.

DEL

FAGERSTRAND: Etterforskningen pågikk i hele forrige uke og politiet ønsket blant annet å komme i kontakt med folk som befant seg i nærheten av Kiwi på Fagerstrand i det aktuelle tidsrommet.

Denne uken har politiet flere opplysninger å komme med i saken.

– Det er snakk om to personer med relasjon til hverandre der den ene altså er knivstukket, forteller etterforskningsleder Morten Granerud i Follo-politiet.

Forklaringene politiet har fått fra de to involverte stemmer ifølge Granerud ikke med virkeligheten og de er nå siktet for falsk forklaring.

– Forstår at folk er redde

Granerud er nøye med å understreke at det var en relasjon mellom de involverte og at folk på Fagerstrand ikke skal gå rundt å følge seg utrygge etter knivstikkingen natt til mandag i forrige uke.

I sommer ble også to personer skadet etter knivstikking på Fagerstrand.

– Denne hendelsen involverer ingen utenforstående som er til fare for lokalsamfunnet på Fagerstrand. Jeg kan forstå at befolkningen kan bekymre seg etter to knivhendelser på relativt kort tid.  Men politiet vil at folk skal være klar over at vi har kontroll på situasjonen og at folk ikke trenger å være redde, påpeker Granerud.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags