Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 2 år gammel

Slik var natten i Follo politidistrikt.

DEL

Ifølge politiets twitterlogg har det vært en rolig helgenatt både i Frogn og på Nesodden. Men lenger inn i politidistriktet har det vært noen flere hendelser.

Ved halv to-tiden natt til søndag ble en mann i 20-årene kjørt til arresten i Ski. Grunnen var at den berusede mannen hadde slått i en politibil og fremmet trusler overfor politipatruljen. Mannen blir anmeldt. Senere på natten ble en ung mann anmeldt for drikking på offentlig sted i Ski sentrum.

Litt før klokken halv to skriver follopolitiet at de hadde vekket opp en beruset mann som hadde lagt seg til å sove utendørs ved stasjonsområdet i byen. Det ble ordnet med transport slik at mannen kunne komme seg hjem og fortsette søvnen innendørs.

I Askim ble en beruset kvinne innbrakt til arresten på grunn av ordensproblemer i et sentrumsområde litt senere på natten. I Mysen ble en politipatrulje tilkalt til en privatadresse etter at en beruset mann tok kontakt hos beboeren. Disse hadde ingen kjennskap til hverandre, og mannen i 20-årene ble bortvist fra stedet.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags