Slik var natten for Follo-politiet

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

FOLLO: Selv om det tilsynelatende har vært en rolig natt i Frogn og Nesodden, har Follo-politiet måttet rykke ut på flere hendelser andre steder i distriktet i løpet av natt til søndag.

Litt etter klokken fire melder politiet at en patrulje var på en privatadresse, etter at en innringer hadde bedt om hjelp. På stedet kom de i kontakt med en litauisk mann som trolig hadde fått slått ut to tenner. Mannen var tydelig beruset, og ble kjørt til legevakt og videre til sykehus. Saken blir fulgt opp på dagtid opp mot straffesak. Ifølge politiet er hendelsesforløpet uklart.

Politiet måtte også ta affære etter melding om husbråk på Langhus. Det var en beruset mann i 20-årene som laget spetakkel. Politiet tok raskt kontroll på vedkommende, som ble tatt med i arresten.

I Ås fikk politiet melding om en beruset kvinne som hadde lagt seg ned for å sove ute. AMK bisto i saken, og det ble sendt ut en ambulanse som tok hånd om henne.

Tidligere på natten ble en mann i 20-årene anmeldt og innbrakt i arresten etter først å ha havnet i klammeri med dørvakter.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags