Det er Norsk Tipping som skriver om saken tirsdag. Og det er mildt sagt en fornøyd 31-åring som har fått årets julegave på forskudd.

Det skriver Vestby Avis.

– Tusen takk! Herreguud, det er jo helt sykt, men det sier vel alle som vinner 4,8 millioner, haha!
Man skjønner det jo ikke helt, men det er jo helt fantastisk. Den første natta ette å ha vunnet fikk jeg ikke sove, men i natt gikk det greiere. Det tar nok noen dager å prosessere dette, hvis følelsen i det hele tatt går over, sier den blide 31-år gamle Follo-jenta til Norsk Tipping.

Vellykket besøk

Kvinnen har vunnet 20.000 kroner i hver måned i 20 år på skrapeloddet Flax For Livet. Det blir 4,8 millioner kroner totalt sett.

31-åringen forteller at det var et besøk av ei venninne som gjorde at hun klarte å dra hjem milliongevinsten.

– Jeg hadde besøk av en venninne som også hadde installert Norsk Tipping-appen på mobilen, akkurat som meg, og så ble jeg med og spilte litt. Vi satt der sammen og skrapet Flax på hver vår mobil, og jeg hadde vel skrapt kanskje fem ganger. Jeg ble jo litt smått spillegal der, sier hun og ler godt. Jeg tenkte at jeg bare måtte levere en til, og så en til og så plutselig vant jeg.

Kun fortalt mannen det

Kvinnen ser nå frem til en tryggere økonomi.

– Det kommer til å gi en trygghet for oss. Vi bygget jo nytt hus for noen år siden og har jo bil og huslån, og vi kan hjelpe barna våre. Noe mere har vi ikke rukket å planlegge. Vi har ikke helt fått tenkt gjennom hvordan vi skal forholde oss til dette ennå, sier hun og ler.

Så langt har hun holdt gevinsten hemmelig. Kun mannen hennes vet.

– Det er bare mannen min som vet dette. Vi har lyst til å holde det litt for oss selv inntil videre, men vi vil også dele litt med brødre og søstre. Vi har så langt ikke feiret noe mere enn innenfor familien. Det er kun foreldre og søsken som blir informert.