I nydelig vær og med program hele dagen er det liten tvil om at folk i alle aldre storkoste seg. På markedsplassen hadde mang en miljøengasjert person satt opp bod. Her kunne man kjøpe, smake, lukte og kjenne på alt fra vegetabilske italienske sko, økologisk tøymykner, spiselig tang og tare, gode dufter og økologiske hudprodukter. Det var spennende økologisk og sunn mat i alle former og varianter.

Se bildeserie fra arrangementet

Miljøpartiet De Grønne har hatt en enorm vekst på kort tid. Bare de to siste ukene viser målinger at de er over sperregrensen og det er stor sjanse for at 1. kandidat for Akershus Øyvind Solum har en spennende tid i vente.

2. kandidat Marie Loe Halvorsen er veldig fornøyd med både arrangementet og oppmøtet. Det var stor interesse for foredragene og lokalet var tidvis fylt til randen.

Da stod folk i gangen for å få med seg hva som ble sagt. Framtiden i våre hender hadde stand og ga klar beskjed om hvilke partier som er de mest miljøvennlige.

Dagen var strålende varm, og stedet vakkert. Folk badet, barna laget kunst, red på esel, spiste økologisk godterier, fikk ansiktsmaling eller drev på sammen med Miljøagentene. Voksne fikk lytte til musikk eller slått av en prat i hyggelig selskap med spennende mennesker som brenner for jorden, dyrene og hva vi spiser.

Neste helg er det lokallaget i Ås sin tur til å ha lignende arrangement. Marie Loe Halvorsen ser frem mot dette.