Han er den billigste tannlegen

Tannlege Fredrik Vatvedt driver klinikken i Storgata 18 sammen med sin sekretær. Han mener at lavest mulig pris ikke er det viktigste for tannlegepasienter flest.

Tannlege Fredrik Vatvedt driver klinikken i Storgata 18 sammen med sin sekretær. Han mener at lavest mulig pris ikke er det viktigste for tannlegepasienter flest. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Heller ikke på Nesodden er det noen som slår Drøbak-tannlege Vattvedt på pris, ifølge det nye nettstedet hvakostertannlegen.no.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Det visste jeg ikke, sier tannlege Vatvedt i Storgata

På nettsiden, som Forbrukerrådet står bak, kan du søke på kommunenavn og få opp en liste over tannleger, med pris på hva det koster for en undersøkelse med to bilder. Undersøkelsen skal, ifølge nettsiden, vise om det foreligger behov for behandling, med behandlingsforslag og kostnadsoverslag. Ved å klikke deg videre inn på den enkelte tannlegen får du informasjon om øvrige priser.

Finner du ikke «din» tannlege i oversikten er det sannsynligvis fordi vedkommende ikke har rapportert inn prisen ennå, ifølge nettsiden.

Fredrik Vatvedt var ikke klar over hvordan han kom ut prismessig, og tror heller ikke det vil ha veldig mye å si for ham framover.

– Jeg tror folk generelt er opptatt av pris, men at det er mer sekundært når det kommer til tannleger. Da er det mye viktigere at arbeidet som blir gjort er bra, og at det blir gjort på en mest mulig smertefri måte, sier han.

Sjekk forbrukerrådets nye nettside her

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags