Høyres ordførerkandidat er klar

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Nominasjonskomiteen i Høyre har onsdag kveld kunngjort sin ordførerkaditat. Thora Bakka forteller at en enstemmig komité innstilte Odd Haktor Slåke.

Slåke er mangeårig medlem av høyre og har også vært politiker i frogn. Han er president for Norges bokseforbund og nestleder i Drøbak bokseklubb.

I 2007 var han formann i nominasjonskomiteén som innstilte Thore Vestby. Vestby har sittet som ordfører i 12 år, og meldte mandag at han ikke stiller til gjenvalg.

Amtas leder tirsdag antydet Slåke som kanditat:

"Eller det kan bety Haktor Slåke. Den hardtslående presidenten i Norges Bokseforbund har sittet i Frogn kommunestyre en periode før, men skal ikke være begeistret for papirmøller og byråkrati. En slik mann kan bli spennende for administrasjon og lokalpolitikk. Slåke kan imidlertid ikke bli ordfører uten at det får konsekvenser for Bokseforbundet eller hans egen bedrift, Drøbak Rørleggerservice."

Les lederen her

Det ble imidlertid klart før sommeren at Slåke skulle trappe ned sitt arbeid med Drøbak rørleggerservice, og at hans sønn, Robert skulle overta som daglig leder.

Haktor Slåke er gift med Connie, og har tre sønner, Robert, Richard og Haktor jr. Richard Slåke driver eiendomsfirmaet Slåke invest som eier flere eiendommer i Follo.

Amta kommer tilbake med mer om ordførerkandidaten, som for tiden er på ferie i Hellas.

Hva mener du? Diskuter på Amtas Facebookside


Følg Amta på Twitter herKlikk her for å gå til forsiden av Amta

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken