Anno-Simen byr på kroppskontakt med hvalross

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Kommende tirsdag og torsdag forteller Fagerstrand-mann og Anno-kjendis Simen Havig-Gjelseth om en vågal kajakktur rundt Svalbards nordligste øy.

Det var sommeren for et og et halvt år siden at Havig-Gjelseth padlet rundt Nordaustlandet sammen med Dag Marius Ammerud, Sigrid Henjum, Kjell Erik Reinhardtsen og Mads Riise Bjørnebye.

Planen var å bli de første i verden til å gjøre dette. Men så møtte de en annen gruppe med padlere og det utviklet seg til et kappløp om å komme først rundt.

Les også: Slik går det med Taran og Simen i NRKs Anno

To kvelder

Nå er det tid for to kveldsforedrag. De skjer tirsdag 7. februar på Bakkeløkka og torsdag 9. februar på Tangenten. Da vil Havig-Gjelseth med bilder, film og ord forteller om ekspedisjonen rundt det som også er Svalbards nest største øy og Europas lengste brefront.

Havig-Gjelseth er ingen nybegynner innen kajakkens gleder. For rundt tolv år siden startet han bedriften «Simen & Sønner Kajakk og Båt» som drev salg og leie ut havkajakker og holdt kajakk-kurs – og tok initiativet til å starte Nesodden Kajakklubb.

Nå lover han «fete møter med isbjørn og full kroppskontakt med hvalross» og håper foredraget kan inspirere andre til å gjøre egne turer / ekspedisjoner.

Les også: Simen ga hemmelige støtte til Anno-konkurrent Taran

Les også: Våre lokale skiløperne gikk gode norgescuprenn på Nes

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags